Nu een fiets kopen en later betalen

Heb jij interesse in een nieuwe fiets, maar heb je het geld nog niet? Nu een fiets kopen en later betalen is ook een optie als je toch direct een fiets wil! Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je geïnteresseerd bent in een nieuwe fiets, maar deze niet direct kunt financieren. Gelukkig zijn er manieren waarop je toch snel aan een fiets kunt komen zonder dat je direct hoeft te betalen. Als je nu een fiets kopen en later betalen wilt, kun je dit doen door een aankoop op afbetaling.

Nu een fiets kopen en later betalen

Ben jij iemand die nu een fiets kopen en later betalen wil? Daar zijn namelijk verschillende manieren voor. Één van de manieren is een aankoop op afbetaling realiseren met de verkoper van het product. Een fiets op afbetaling kopen is een concept dat steeds populairder wordt voor mensen die niet zoveel geld achter de hand hebben, maar met bepaalde aankopen, zoals een fiets, niet kunnen wachten tot ze dit hebben gespaard. Nu kopen en pas later te hoeven betalen klinkt namelijk erg aantrekkelijk en is het is de meeste opzichten ook. Er zit echter ook een andere kant aan deze methode, nadelen waar minder mensen rekening mee houden. Een aankoop op afbetaling bij de verkoper afsluiten is namelijk hetzelfde als een krediet afsluiten. Dit houdt in dat er meer voorwaarden en eisen bij komen kijken waaraan je moet voldoen. Zo vindt er vaak een BKR toetsing plaats om te kijken of je kredietwaardig bent, kost het veel tijd om tot zo’n overeenkomst te komen, en niet het minst belangrijk: het kost geld. Bij een aankoop op afbetaling wordt er meestal zo’n 15% rentekosten overheen gerekend, waardoor de kosten van de fiets uiteindelijk veel hoger uitvallen dan je in eerste instantie verwacht. Nu een fiets kopen en later betalen is wel een mooi idee, maar als je dan straks veel meer moet betalen is het zonde. Een fiets op afbetaling kopen kan echter ook op andere manieren!

Nu een fiets kopen en later betalen bij online kredietaanbieders

Nu een fiets kopen en later betalen hoeft natuurlijk niet per se geregeld te worden bij een fietsenverkoper. In feite, dat is zelfs minder handig omdat je minder keuze hebt en met je bedrag dat je leent vast zit aan een fiets. Misschien wil je ook nog wel iets anders kopen, of gewoon meer keuze hebben uit diverse kredietverstrekkers. Als je nu een fiets kopen en later betalen wilt, kun je dit daarom beter regelen bij een online lening aanbieder. Deze bieden minileningen aan die je binnen 10 minuten via het internet kunt afsluiten. Dit is dus snel, gemakkelijk en verstandig, want het zijn gewoon krediet aanbieders die geregistreerd staan. Met een minikrediet kun je ook een bedrag lenen als je een BKR registratie hebt of van een uitkering leeft. De voorwaarden zijn heel soepel. Verder kost het je weinig moeite omdat je er niet eens je huis voor hoeft uit te gaan. Op elk moment van de dag, 7 dagen per week kun je een flitslening afsluiten en in de meeste gevallen krijg je het geld dezelfde dag nog op je rekening gestort. Zo kun jij dus makkelijk vandaag die fiets nog in huis halen terwijl je het geld nog niet achter de hand hebt. Nu een fiets kopen en later betalen is dus zo geregeld met een flitskrediet.