Met een BKR toch een fiets op afbetaling

Wil jij geld lenen voor een nieuwe fiets, maar heb je last van een BKR codering? Met een BKR toch een fiets op afbetaling regelen is tegenwoordig mogelijk! Als jij snel een nieuwe fiets nodig hebt, maar hier helemaal geen geld voor hebt dan is dat mogelijk een probleem. Er bestaan echter oplossingen zodat jij toch een fiets kunt kopen en pas later hoeft te betalen, ook als je een BKR registratie hebt. Wil jij weten hoe je met een BKR toch een fiets op afbetaling regelt? Lees dan snel verder.

Met een BKR toch een fiets op afbetaling

Heb je jouw fiets in de prak gereden, is jouw fiets gestolen of is er iets ander gebeurd waardoor je in ieder geval snel een nieuwe moet hebben, maar hier het geld niet voor hebt? Geen paniek, want er zijn diverse manieren om aan een nieuwe fiets te komen, zonder dat je het geld achter de hand hebt. Een voorbeeld hiervan is dat je een aankoop op afbetaling doet. Dan koop je een fiets op afbetaling bij een fietsen verkoper, maar hoef je pas later te betalen. Op deze manier kun je wel direct de fiets gebruiken en dat is super handig als je bijvoorbeeld in de stad woont en niet lang zonder fiets kunt. Zo kun je nog even sparen om de fiets af te betalen en toch er gebruik van maken. Er zitten echter ook een paar nadelen aan als je een fiets op afbetaling regelt bij de verkoper. Veel mensen zijn zich niet bewust van de schaduwzijde als ze deze optie overwegen, omdat het natuurlijk een superhandige oplossing is. Het probleem is echter dat je veel extra kosten kwijt bent aan de rente die je bij zo’n overeenkomst betaalt, die meestal rond de 15% liggen. Dat is niet de bedoeling als je juist een aankoop op afbetaling regelt omdat je geen geld hebt. Daarnaast is het niet voor iedereen mogelijk om dit te regelen, omdat het een vorm van krediet is waarbij strenge voorwaarden worden gehanteerd. Dus als jij bijvoorbeeld een BKR registratie op je naam hebt staan, is de kans groot dat je bij de verkoper geen fiets op afbetaling mag kopen. Maar wees niet ongerust, met een BKR toch een fiets op afbetaling kopen is wel mogelijk op andere manieren!

Met een BKR toch een fiets op afbetaling regel je online

Met een BKR toch een fiets op afbetaling kopen, regel je gewoon op het web. Een aankoop op afbetaling regelen is veel makkelijker en sneller via het internet. Hier kun je namelijk een minilening afsluiten bij een onafhankelijke online lening aanbieder, waardoor je niet per se gebonden bent aan het product van de fietsenverkoper. Bovendien heb je meer krediet aanbieders waaruit je kunt kiezen. Een minikrediet is een speciale lening die alleen online afgesloten kan worden en bijzonder soepele voorwaarden heeft, waardoor het voor vrijwel iedereen mogelijk is om deze lening af te sluiten. Deze lening wordt ook wel een flitslening genoemd, omdat alles zo snel geregeld is. Binnen 10 minuten kun je het geld al op je rekening hebben staan. Ook worden er geen controles uitgevoerd zoals een BKR toetsing, waardoor iedereen met een BKR ook een snelle kleine lening kan afsluiten. Met een BKR toch een fiets op afbetaling kopen is dus binnen no time geregeld als je naar andere manieren zoekt. Een minilening helpt daarbij!