Fiets op afbetaling zonder rente

Zou jij graag een nieuwe fiets willen, maar heb je hier eigenlijk het geld niet voor? Misschien is een fiets op afbetaling zonder rente dan wat voor jou! In Nederland fietsland is het begrijpelijk dat je in het bezit wilt zijn van een fiets, want wij zijn nu eenmaal gewend om altijd met de fiets erop uit te kunnen. Heb jij om één of andere reden geen fiets meer, dan is het begrijpelijk dat je een nieuwe wilt en zo snel mogelijk. Maar niet iedereen heeft hier het geld voor beschikbaar, dus wat doe je dan? Een fiets op afbetaling zonder rente is de oplossing!

Fiets op afbetaling zonder rente

Als jij dus deze week nog een nieuwe fiets wilt hebben, dan het is het onwaarschijnlijk dat jij voor die tijd ook het nodige geld bij elkaar krijgt. Er bestaan echter mogelijkheden waarbij je direct een fiets kunt kopen, maar niet direct hoeft te betalen. Zoiets heet een aankoop op afbetaling doen. Een aankoop op afbetaling is een makkelijke oplossing, omdat je op deze manier vandaag nog een nieuwe fiets mee naar huis kunt nemen, zonder dat je het geld paraat hebt. Je kunt deze fiets dan namelijk gespreid terug betalen. Veel mensen worden verleid door dit aanbod, omdat het heel makkelijk is. Een probleem is dat er ook nadelen aan een aankoop op afbetaling zitten. Zo moet je nog maar zien of je überhaupt in aanmerking komt voor zo’n overeenkomst, maar het grootste nadeel is dat je heel veel extra kosten maakt. Een fiets op afbetaling kopen bij een verkoper is namelijk gewoon een vorm van krediet, waar rentekosten wordt gevraagd over de tijd die het je kost om de fiets af te betalen. Meestal ligt het rentepercentage rond de 15%. Als je dan bijvoorbeeld een fiets van 600 euro koopt op afbetaling, betaal je daar uiteindelijk bijna 700 euro voor. Dat is een hoop geld en zonde, want dat kun je natuurlijk beter gebruiken. Er bestaat echter ook een manier waarop je een fiets op afbetaling zonder rente kunt kopen, namelijk met een minilening.

Fiets op afbetaling zonder rente met een minilening

Een fiets op afbetaling zonder rente regel je met een minilening. Dit is een speciale lening die alleen via het internet wordt aangeboden door online kredietverstrekkers. Een minilening is een kleine lening waarbij je tussen de 50 en 1000 euro kunt lenen, zonder moeite. Dit betekent dat er geen tijd verspillende procedures in gang worden gezet als jij een minikrediet aanvraagt, maar dit gewoon in 10 minuten geregeld kan worden. Dezelfde dag ontvang je het geld nog op je rekening! Ook mensen met een BKR kunnen een flitslening afsluiten omdat er bijna geen voorwaarden gelden. Maar wat misschien nog wel het aantrekkelijkst is van een flitskrediet, is dat je op het moment geen rente hoeft te betalen. Dit kan omdat er geen geld voor personeel en dergelijke vrij gemaakt hoeft te worden, omdat alles online verwerkt en geregeld wordt. Het enige dat je jij betaalt is een klein bedrag aan administratiekosten en de het bedrag dat je wilt lenen natuurlijk. Zo kun je een fiets op afbetaling zonder rente kopen, en dat binnen 1 dag geregeld hebben!