Fiets op afbetaling zonder BKR

Ben jij op zoek naar een fiets op afbetaling zonder BKR toetsing? Er bestaat een alternatieve manier om toch die fiets vandaag nog in huis te halen! Een fiets op afbetaling zonder BKR toets kopen is vaak erg moeilijk te realiseren, omdat de verkopers het toch wel fijn vinden om een BKR controle te kunnen uitvoeren. Een aankoop op afbetaling is namelijk gewoon een vorm van krediet.

Een fiets op afbetaling zonder BKR regel je zelf

Vaak heb je op websites van webwinkels de mogelijkheid om een product dat je wilt hebben aan te schaffen door middel van koop op afbetaling, zoals bijvoorbeeld een fiets op afbetaling zonder BKR. Wanneer je niet het geld vrij hebt staan op je rekening, maar toch op dit moment de aankoop wil doen, kun je gebruik maken van deze regeling. Je ontvangt de aankoop dan dus wel direct, maar betaalt de prijs pas later terug. Het probleem is dat zo’n mooi systeem natuurlijk ook minder risicovol voor de verkoper moet worden gemaakt. Dit houdt in dat een product kopen door aankoop op afbetaling veel duurder is dan wanneer je deze direct zou betalen, omdat er een hoog percentage aan rentekosten overheen wordt berekend. Uiteindelijk ben je dus veel duurder uit dan je denkt. Een ander probleem is dat dit niet voor iedereen mogelijk is. Omdat een fiets op afbetaling kopen gewoon een vorm van krediet is, wordt er vaak een BKR toetsing uitgevoerd om te kijken of je kredietwaardig bent. Een fiets op afbetaling zonder BKR is dus vrijwel nooit mogelijk. Er zijn echter andere mogelijkheden om het geld zelf te regelen zonder BKR controle.

Een fiets op afbetaling zonder BKR met een minikrediet

Een manier hoe jij toch een fiets op afbetaling zonder BKR kunt regelen is het aanvragen van een minikrediet. Dit is een speciale kleine lening die alleen via het internet wordt aangeboden door online kredietaanbieders. Een minilening afsluiten is zeer snel geregeld, is heel makkelijk om te doen en is bovendien voor iedereen mogelijk om aan te vragen. Een flitslening heeft een aantal voordelen ten opzichte van een fiets op afbetaling zonder BKR kopen. Bij het afsluiten van een snelle lening wordt er namelijk echt geen BKR toetsing in de aanvraag procedure opgenomen, waardoor lenen zonder BKR toetsing mogelijk is. Een speciaal kenmerk van de minilening is namelijk dat de voorwaarden een stuk soepeler zijn dan wanneer je bijvoorbeeld een lening bij de bank zou aanvragen. Je hoeft niet aan dezelfde strenge eisen te voldoen, waardoor het voor veel meer mensen een mogelijkheid is om snel wat geld tot hun beschikking te krijgen. Het aanvragen van een flitskrediet duurt namelijk maar zo’n 10 minuten, terwijl je het geld dezelfde dag nog op je rekening gestort krijgt. De enige eisen waaraan je moet voldoen is dat je 21 jaar of ouder bent en beschikt over een maandelijks inkomen. Een minilening aanvragen is dus een ideaal alternatief voor een fiets op afbetaling zonder BKR regelen.

Een fiets op afbetaling zonder BKR controle?

Hoe is het mogelijk om een minilening af te sluiten zonder dat er een BKR toetsing aan te pas komt? Het is logisch als je denkt dat er een addertje onder het gras zit, maar dit is niet het geval. Minilening aanbieders hebben hier juist bewust voor gekozen, omdat ze op deze manier veel meer mensen de kans kunnen geven even wat bij te lenen en de leningen veel sneller kunnen verstrekken. Dit is mogelijk omdat ze relatief lage bedragen aan bieden ter lening, dus weinig risico lopen. Hierdoor kunnen ze zoveel mogelijk mensen helpen. Een BKR controle is ten slotte een beetje overbodig als het om bedragen tot 1000 euro gaat. Het is dus mogelijk om 200 euro zonder BKR toets, maar ook 600 of 800 euro zonder BKR toets mogelijk is. Daarnaast is een minikrediet afsluiten gewoon een ideale manier om een fiets op afbetaling zonder BKR waar te maken!