Fiets op afbetaling zonder BKR toets

Wil jij een nieuwe aankoop doen, zoals een nieuwe fiets? Een fiets op afbetaling zonder BKR toets regel je nu gewoon helemaal zelf en zonder gedoe! Als jij niet al het geld direct achter de hand hebt voor een nieuwe aankoop, dan is een fiets op afbetaling zonder BKR toets de ideale manier om toch aan je nieuwe aankoop te komen zonder dat je er direct een smak geld voor neerlegt. Er zijn echter wel verschillende manieren waarop je dit kunt regelen.

Fiets op afbetaling zonder BKR toets

Soms is een nieuwe aankoop van dringende aard, zoals bijvoorbeeld een nieuwe fiets. Als jouw fiets gestolen of kapot is gegaan, kan het erg van belang zijn dat je zo snel mogelijk een nieuwe fiets hebt, om de vrijheid te hebben om je te kunnen bewegen door de stad. Niet iedereen beschikt zomaar over een auto en het openbaar vervoer duurt altijd langer en is onhandig. Of misschien wil je wel een nieuwe fiets cadeau doen aan je partner of kind. Het kan ook zijn dat fietsen, bijvoorbeeld racefietsen, je hobby is en je om de zoveel jaar toch het nieuwste model nodig hebt dat net nu in de uitverkoop is. Kortom, er zijn genoeg redenen te verzinnen waarom jij snel een nieuwe fiets zou willen. Als je op dit moment niet direct over het geld beschikt, kan dat een probleem zijn.

Alternatieven voor fiets op afbetaling zonder BKR toets

Er zijn meerdere alternatieven om toch aan dit geld te komen. Je zou om een voorschot van je salaris bij je baas kunnen vragen of naar vrienden of familie toe stappen om te vragen of ze je even bij kunnen springen. Op deze manier zou je makkelijk een fiets op afbetaling zonder BKR toets kunnen regelen. Maar bazen zijn vaak niet zo bereidwillig en niet iedereen in je vriendenkring of familie kan zomaar en bedrag ophoesten om aan jou uit te lenen. Dan is er nog een optie over: een fiets op afbetaling kopen. Dit is natuurlijk een duurdere optie dan geld lenen bij je kennissen of een voorschot van je salaris krijgen, maar ook in een aankoop op afbetaling doen bestaan er verschillende manieren om dit te regelen. Zo kun je een aankoop op afbetaling regelen bij de verkoper, maar dit proces duurt vaak lang en de rentekosten lopen meestal op tot 15%. Ook is dit niet mogelijk als je een BKR registratie hebt, dus een fiets op afbetaling zonder BKR toets is hier geen optie. Een laatste mogelijkheid die voordeliger is en voor meer mensen mogelijk, is een kleine lening afsluiten bij een online krediet aanbieder. Hier kun je snel en voordelig een fiets op afbetaling zonder BKR toets regelen!

Fiets op afbetaling zonder BKR toets met een minilening

Een fiets op afbetaling kun je dus snel regelen met een minilening. Dit is een lening die alleen via het internet wordt aangeboden door online lening aanbieders. Alles wordt dus online verwerkt, waardoor je de lening al binnen 5 minuten kan hebben aangevraagd en dezelfde dag het geld nog op je rekening kunt verwachten. Bovendien is een minikrediet heel voordelig, omdat je bij sommige aanbieders op het moment zelfs helemaal geen rente betaalt. Daarnaast ben je veel vrijer in de besteding van je geleende geld als je dit bij een onafhankelijke aanbieder doet dan bij een verkoper van een bepaald product dat je wilt hebben. Bij een flitslening wordt er ook geen BKR toets in de aanvraag procedure opgenomen, waardoor het en sneller te regelen is en de mogelijkheid om deze kleine lening af te sluiten voor iedereen open is. Een fiets op afbetaling zonder BKR toets kun je dus makkelijker regelen dan je denkt.