Fiets op afbetaling zonder BKR controle

Zie jij een fiets op afbetaling zonder BKR controle ook wel zitten? Als je op het moment even geen geld hebt, dan is dit de ideale oplossing voor jou. Als jij plotseling op zeer korte termijn een nieuwe fiets nodig hebt, maar jouw spaarrekening helemaal niet gerekend heeft op deze uitgave en heb je ook nog eens een BKR codering, dan zijn er nu toch mogelijkheden waardoor je toch een fiets op afbetaling kopen kunt. 

Fiets op afbetaling zonder BKR controle is moeilijk

Of je fiets nu plotseling gestolen is, of dat hij helemaal in de kreukels ligt; er kunnen heel veel redenen zijn waarom jij zo snel mogelijk een nieuwe fiets wil kopen, ondanks dat je het geld nog niet tot je beschikking hebt. Gelukkig zijn er manieren om toch de fiets vandaag nog in huis te halen terwijl je het geld nog niet paraat hebt! Een eerste optie is dat je altijd kunt proberen om aan je ouders of vrienden te vragen om een voorschot, waardoor jij een fiets op afbetaling zonder BKR controle kunt kopen. Echter, niet iedereen heeft zoveel geld zomaar beschikbaar staan en kan of wil dit aan jou lenen. Een andere optie is een aankoop op afbetaling doen. Zo kun je een fiets kopen op afbetaling bij de verkoper, wat inhoudt dat je al wel direct de fiets mee naar huis mag nemen, maar nog niet direct (alles) hoeft te betalen. Dit scheelt dus heel erg als je het geld niet in één keer bij elkaar kunt brengen! Veel mensen zien een aankoop doen op afbetaling dan ook als een groot voordeel, maar er zitten 2 problemen aan vast. Op deze manier een fiets kopen is heel erg duur, omdat er over de periode die je niet betaalt zo’n 15% rente van het totale bedrag overheen wordt berekend. Dat is veel geld, terwijl je juist een aankoop op afbetaling wil doen omdat je geen geld hebt. Daarnaast duurt een fiets op afbetaling regelen lang en wordt er moeilijk gedaan over je BKR registratie. Dit werkt niet mee als jij gewoon snel die fiets in huis wilt halen. Een alternatieve optie om een fiets op afbetaling zonder BKR controle te kunnen kopen, is een minilening afsluiten!

Fiets op afbetaling zonder BKR controle met een minilening

Als je een fiets op afbetaling zonder BKR controle wil, omdat je last hebt van een BKR codering, bestaan er nog steeds mogelijkheden. Zo is er op het internet een groep online lening aanbieders actief, die leningen verstrekt die ze voor iedereen toegankelijk willen houden. Dit betekent dat het relatief kleine leningen zijn met weinig voorwaarden. Zo wordt er bijvoorbeeld geen BKR controle opgenomen in de aanvraagprocedure, waardoor het voor veel meer mensen mogelijk is om er een klein bedrag bij te lenen. Een ander voordeel is dat je deze flitslening in 5 minuten afsluit, omdat alles online verwerkt wordt. Zo kun je dezelfde dag het geld nog verwachten, waardoor je die fiets op afbetaling zonder BKR controle werkelijk binnen een dag in huis kunt hebben! Daarnaast kun je op het moment bij minikrediet aanbieders rentevrij lenen, waardoor je precies weet wat je moet terugbetalen. Ook ben je veel vrijer in het spenderen van je geld, omdat je leent bij een onafhankelijke aanbieder in plaats van bij de verkoper van het product dat je wilt hebben. Een fiets op afbetaling zonder BKR controle is dus makkelijk en voordelig geregeld met een flitskrediet!